30 Ocak 2012 Pazartesi

Nazar Değer Alma....

          Hamilelik üzerine ne çok batıl inanç var... Saç kesilmez, gül koklanmaz, ciğer yenilmez.... Bunlardan biride daha doğum olmadan bebişe birşey alınmaz... Tamam şu ana kadar inanmasam da hiç birine yapamadım bi türlü.. Saçlarım kendinden geçti bişeye benzetemiyorum değil ciğer yemek kokusunun olduğu yere bile gitmiyorum :S Ama iş alışverişe gelince dayanamadım kadınım yani nihayetinde...
          Dün kendim için bir kaç şey almaya çıktım.. Malum göbekler çıkmaya başladı ve maledef ki çıkan tek yer göbeğimiz değil :S Neyse çıktım Bakırköy'e başladım mağazaları gezmeye ama nedense hep bebek kıyafetlerinin satıldığı mağazalarda buldum kendimi.. Ve tabii olan oldu kendime 5 kuruş harcamadan bebişime ne cicişler aldım ne cicişler :))

Bu cicimizi çok sevdim... Kuzum annesinin hasret kaldığı kırmızıya doyacak :))


Bunu aslında arkadaşın bebişi için almıştım ama çok beğendim vazgeçtim :D


Ben tulumu cok severim :D çok ciciler çoookkk...



Bunlarda pijama takımlarımız :))

          Başka cicilerimiz de var bu kadarıyla kalamadım :)) Çok güzel elbiseler şortlar var ama bence bebek ilk 3 ay sadece pijama ve tulum tarjı şeyler giydirilmeli rahatlığı düşünülmeli.. 

          Şimdilik bu kadar diyelim devamı da gelecektir inşallah.... Ve dua edelim de doktorumuz aaa bu erkekmiş demesin :))

3 yorum:

  1. blogunuzda hamileliğinizde hayırlı olsun. allah sağlıklı bir evlat nasip etsin. kıymetini bilin çok güzel ve özel duygular bunlar tadına vara vara yaşayın hamileliğinizi. allah bana 2 tane prenses verdi şükürler olsun bu mutluluğu tattım. allah herkese tattırsın.

    YanıtlaSil
  2. güle güle giysin Ayşemiz:)

    YanıtlaSil